Mosselen, Spare-ribs, Beenham en Kippen “het jaar door”

Kippen, Beenham, Spare-ribs en Mosselen….

Mosselen (momenteel alleen in het seizoen)

Tegenwoordig zijn de mosselen zo dat ze het gehele jaar gegeten kunnen worden, en daar maken wij graag gebruik van in ons restaurant.
Niet zomaar een Zeeuwse mossel maar mosselen in het seizoen die uit de “natuur” komen en buiten het seizoen die van de perfecte kweek in zeeland met het water van de Oosterschelde.
Gegarandeerde kwaliteit is wat wij graag presenteren en U willen serveren, onder de noemer “GOUDMERK”.

Hoogwaardig vlees gekookt door onze chefs in de keuken naast het unieke restaurant in “de achtertuin” van Sint-Jorishof te Gent.
Afgewerkt met fijne kruiden en de keuze tussen brood of friet maakt de maaltijd voor een heel jaar mogelijk bij ons.
Niet alleen het eten maar ook het interieur is SUPER te noemen, een omgetoverde “garage/koetshuis” uit de 16de eeuw heeft weer een nieuw leven gekregen.
Onze interieur verzorger gekend van Amadeus-Restaurants is hier ook “los gegaan” om ook hier zo een toffe fijne sfeer te creëren en naast de muziek en de moderne, nieuw gebouwde keuken is dit zeker een bezoek alleen al waard.
(Toch maken wij hier en daar de keuze om ze niet in te kopen,  mogelijk hebben wij dus eens een weekendje geen mosselen daar ze niet aan onze kwaliteitseisen voldoen)

Kippen vers van het spit,  à volonté !

Natuurlijk ook de heerlijkste kippen, vers van ´t spit zijn het gehele haar verkrijgbaar.
Lekker met frietjes en een sausje naar keuze.
Direct van het spit is niet alleen het beste om te eten maar ook het meest smakelijkste dat we serveren, die niet taai zullen zijn of droog van smaak.
Niet alleen met zorg ingekochte kippen maken dit mogelijk maar ook de bereiding in onze keuken aan het spit op juiste temperatuur en snelheid van de grill.
Met deze hoge temperatuur krijgt U Uw kip heerlijk heet geserveerd, waarna U zeker spoedig nog eens een hapje zou komen eten.

Ook Amadeus Spare-ribs

Ook hebben wij onze grillen aangepast om Spare-ribs te kunnen bereiden, à volonté zoals U gewoon bent in de Amadeus restaurants.
Naast de onbeperkte aanvoer van Spare-ribs is natuurlijk ook de aardappel in schil aanwezig op dit bord en de verrukkelijke boter erbij,  dit geheel met salade erbij maakt het “het zelfde als bij “Amadeus” maar nu een in een iets ander,  ook uniek ,  interieur.
Het enigste verschil met een Amadeus is eigenlijk dat wij hier wel frietjes bij de ribben hebben, voor de rest net zo lekker en ook hier net zo leuk om te komen.

Gegrilde Beenham uit eigen keuken,  onbeperkt eten !

De sappigste Breydel beenham van hoge kwaliteit serveren wij in ons restaurant,  na gelang het wat drukker zal worden zullen we ook demonstratief onze ham grillen in de zaak zelf,  en afsnijden naar wens van onze klanten.

Reserveer nu !!